LLOGUER DE CAIXES DE SEGURETAT

A PARTIR DE 7 € PER SETMANA

  INAUGURACIÓ MARÇ 2024

  SOL·LICITI INFORMACIÓ I PODRÀ GUANYAR EL LLOGUER D’UN ANY D’UNA CAIXA DE SEGURETAT DE FRANC

  Nom (obligatori)

  Email (obligatori)

  Telèfon: (obligatori)

  Tipus de caixa:

  Període de lloguer:


  Missatge:

   INAUGURACIÓ MARÇ 2024

   SOL·LICITI INFORMACIÓ I PODRÀ GUANYAR EL LLOGUER D’UN ANY D’UNA CAIXA DE SEGURETAT DE FRANC

   Nom (obligatori)

   Email (obligatori)

   Telèfon: (obligatori)

   Tipus de caixa:

   Període de lloguer:


   Missatge:

   FACI CLIC A CONTINUACIÓ PER RESERVAR UNA CAIXA DE SEGURETAT

   reserve_a_box_ds_red-ca

   NOTÍCIES A PREMSA I PUBLICITAT

   media_logos

   NOTÍCIES A PREMSA I PUBLICITAT

   La primera cambra cuirassada privada

   Barcelona Vaults és el primer servei privat de lloguer de caixes de seguretat d’aquest tipus d’Espanya. Oferim al client una cambra cuirassada construïda especialment amb caixes de seguretat privades disposades en taquilles, protegides amb la seguretat més moderna i la tecnologia més avançada, molt per sobre del model dels bancs. Les nostres instal·lacions disposen de cambres cuirassades úniques, construïdes amb tecnologia punta i amb connexió a internet VDS (molt més potent que la ADSL). La seguretat i l’anonimat estan garantits gràcies a la nostra situació discreta, a un edifici amb més empreses. Ningú sabrà que Vostè ve al nostre centre.

   LLEGIR MÉS

   Nests_side_on_box_openOneForAll

   Molt per sobre del model dels bancs

   Molts dels grans bancs han deixat d’oferir el servei de caixes de seguretat als seus clients, tot i que ara més que mai, empreses i particulars necessiten dipositar els seus béns valuosos en un lloc segur. Segons l’Informe sobre delinqüència i justícia d’Escòcia de 2013, els delictes contra la propietat representen el 71% dels delictes, i els robatoris a vivendes estan augmentant. Els propietaris poden ser forçats a obrir la caixa forta de casa seva sota l’amenaça de violència física.

   LLEGIR MÉS

   finger prints scanner

   Alta seguretat 24 h.

   Per accedir a la cambra cuirassada d’alta seguretat de Barcelona Vaults cal superar un sofisticat sistema d’identificació personal: un escàner biomètric, un codi de client i un reconeixement fotogràfic digital. A la nostra cambra cuirassada, tenim a la seva disposició sales privades per la seva major comoditat. La cambra cuirassada està vigilada in situ per professionals de la seguretat altament qualificats, conjuntament amb una empresa de seguretat externa, garantint així la màxima protecció i custòdia les 24 hores.

   LLEGIR MÉS

   Finger_on_entry_green

   Servei personalitzat

   Barcelona Vaults ofereix als seus clients un servei personalitzat, íntegre i excepcional. Garantim un lloc segur per a les seves possessions més preuades i valuoses a la seva caixa de seguretat privada. Pot dipositar la seva confiança en el nostre centre, una combinació de la millor tecnologia en alta seguretat, conjuntament amb el més exhaustiu servei professional del nostre personal altament qualificat. Cada client gaudeix de la garantia d’una total discreció i privacitat.

   LLEGIR MÉS

   Glasgow Vaults Reception_to_left

   Situació cèntrica

   La situació ideal, a pocs minuts del centre de Barcelona, és inigualable i molt pràctica pels nostres clients. Barcelona Vaults està ben comunicat per diversos mitjans de transport. Hi ha un aparcament de fàcil accés a l’exterior del nostre centre,a més d’un aparcament privat i segur, disponible prèvia reserva.

   LLEGIR MÉS

   Obrir un compte

   Per obrir un compte a Barcelona Vaults, cal que presenti el seu DNI, passaport o carnet de conduir en vigor, i un justificant de domicili (factura de subministrament o extracte bancari recents, com a màxim de 3 mesos d’antiguitat).
   Un cop enregistrat, ja té Vostè accés immediat a la seva caixa de seguretat.

   LLEGIR MÉS

   Els Nostres Comentaris