Els grans bancs ja no ofereixen el servei de “caixes de seguretat” als seus clients, malgrat que ara més que mai, empreses i particulars necessiten guardar els seus béns valuosos en un lloc segur.

 

Barcelona Vaults és una empresa filial de Merrion Vaults, el centre privat independent més gran de caixes de seguretat d’Irlanda. Oferim serveis de custòdia a particulars i empreses privades, salvaguardant les seves pertinences més valuoses dins d’una cambra cuirassada construïda especialment amb la tecnologia més moderna.

 

Les nostres instal·lacions ofereixen caixes de seguretat de diferents mides segons les necessitats dels nostres clients. Les caixes fortes més petites són perfectes per guardar-hi joies, diners en efectiu, monedes valuoses i còpies de seguretat del disc dur d’un ordinador. Les caixes mitjanes estan dissenyades per guardar-hi papers, escriptures de propietat i altres documents importants. Les caixes més grans són ideals per a col·leccionistes de segells, i també per emmagatzemar grans quantitats d’objectes valuosos, documents i obres d’art que calgui guardar amb seguretat. També som l’únic centre de caixes de seguretat amb alta seguretat privada a àmplies cambres cuirassades per emmagatzemar obres d’art i mobiliari valuós.

 

Estem situats a pocs minuts en cotxe de l’Estació Central de Barcelona – Sants. El nostre objectiu és oferir un servei únic i exclusiu als nostres clients, garantint la seguretat del seus béns, documents i joies de més valor.

 

8316Els fundadors de Barcelona Vaults són Séamus Fahy i David Walsh.

Séamus Fahy va estudiar Empresarials a la Universitat de Limerick, i posteriorment es va dedicar a la compravenda d’accions i de petroli. Al 2008, va crear Voltaire Diamonds, una empresa líder al mercat, proveïdora d’anells de compromís i de diamants.  Aviat va veure l’oportunitat de negoci de caixes de seguretat a Dublín.

 

David Walsh va estudiar Finances al Col·legi Universitari de Cork. Al 1999 va crear City Box, un projecte amb tal creixement que avui és l’empresa de mitjans de comunicació més gran del Regne Unit i d’Irlanda.

reserve_a_box_ds_red-ca

Artículos en prensa: