PREGUNTES FREQÜENTS

1. Què és una caixa de seguretat?

Una caixa de seguretat és un contenidor emmagatzemat individualment dins d’una cambra cuirassada o d’alta seguretat, al qual només pot accedir el posseïdor de la clau. La caixa de seguretat s’utilitza per salvaguardar pertinences valuoses que una persona no vol guardar a casa seva o al seu lloc de treball. El lloguer de la caixa de seguretat suposa el pagament d’una quota anual. Per poder obrir la seva caixa tindrà que realitzar 3 passos: utilitzar la clau assignada, identificació visual, i passar un control de seguretat biomètric.

2. Per què necessito una caixa de seguretat?

Si li preocupa la seguretat dels seus objectes de valor a casa seva o al seu lloc de treball, hauria de considerar el lloguer d’una caixa de seguretat. Segons l’Informe sobre delinqüència i justícia Espanyol de 2022, els delictes contra la propietat representen el 71% dels delictes, i els robatoris a vivendes estan augmentant. La instal·lació de sistemes de seguretat a la llar suposa una protecció limitada, ja que els propietaris poden ser forçats a obrir la seva caixa forta sota l’amenaça de violència física. A més, el cost de l’assegurança del contingut de la seva llar es reduirà al contractar una caixa de seguretat.

3. Què passa si perdo les meves claus o la tarja d’accés al centre?

Se li entregarà una clau a l’inici del lloguer. Si vostè perd la clau tindrà que informar a Barcelona Vaults immediatament. Llavors, haurà de demanar dia i hora amb nosaltres, per tal de garantir que Vostè està present quan un manyà obri la tanca de la seva caixa de seguretat. Vostè es farà càrrec del cost del manyà i de la conseqüent reparació necessària.

Canvi de tanca i intervenció d’un enginyer: 500 €

Si Vostè perd la seva tarja d’accés, li farem una tarja nova amb un cost de reposició de 30 € IVA inclòs. No se li permetrà l’accés a la seva caixa de seguretat sense la tarja d’accés corresponent.

4. Quines coses s’acostumen a guardar en una caixa de seguretat?

Joies

Diners en efectiu

Diamants

Pedres precioses

Emmagatzematge de dades

Còpies de seguretat de discs durs

Testaments

Certificats de naixement

Metalls preciosos com ara or, plata, etc.

Passaports

Escriptures de propietat

Col·leccions de monedes rares i de segells

Medalles militars

Obres d’art

Claus importants

Llistat o vídeo de l’inventari de la casa

Certificat de matrimoni

Vídeos de boda

Declaracions de l’Impost de la Renda

Fotografies familiars

Certificats d’accions

Contractes d’assegurances

5. Hi ha alguns articles que no es poden guardar a una caixa de seguretat?

Sí. No està permès guardar-hi mercaderies il·legals com ara armes de foc, explosius, dipòsits de gas, líquids o productes peribles. Vegi’s la llista d’articles prohibits addicionals als termes i condicions.

6. Què necessito per obrir un compte amb Vostès?

Pot visitar-nos personalment qualsevol dia durant el nostre horari d’obertura, trucar-nos per reservar dia i hora, o bé reservar una caixa de seguretat online. Tindrà que demostrar la seva identitat mitjançant una prova d’identificació fotogràfica (DNI, passaport o carnet de conduir vigents), i un justificant de domicili (factura de subministrament o extracte bancari recents, de menys de 3 mesos d’antiguitat).

7. Puc donar accés a la meva caixa de seguretat a altres persones?

Només està permès l’accés a l’àrea de la cambra cuirassada i a la seva caixa de seguretat a les persones enregistrades per utilitzar la seva caixa a Barcelona Vaults. Com a màxim es poden enregistrar 3 persones per accedir a una caixa de seguretat en qualsevol moment. No es està permès el registre ni l’accés a una caixa de seguretat als menors de 18 anys.

8. Quant costa el seu servei i com el puc pagar?

Els preus són a partir de 7 € per setmana. Per obrir un nou compte, cal fer un pagament únic de 150 € com a dipòsit per les claus. El dipòsit es retorna a la finalització del contracte, en el moment de la devolució de les claus i les targes d’accés. El període mínim de lloguer és de 1 mes. El pagament es pot fer mitjançant efectiu, tarja de crèdit o dèbit. Faci click aquí per veure mides i preus de les caixes.

9. Quin és l’horari d’obertura?

Barcelona Vaults està obert de dilluns a divendre de 10 a 18 hores i dissabtes de 10 a 16 hores. Diumenges tancats.

10. On està situat?

Ens trobem a 1 minut a peu de l´estació de metro Urquinaona ia 4 minuts a peu de Plaça de Catalunya.

11. Els meus béns dipositats estan assegurats?

Tenim a la seva disposició una assegurança integral del contingut de la seva caixa de seguretat.

12. Com puc renovar o cancel·lar el meu contracte?

Barcelona Vaults contactarà amb Vostè aproximadament un mes abans del venciment del seu contracte, per la seva renovació. Si no desitja renovar, cal que ens retorni ambdues claus i les targes d’accés personalment, o bé per correu certificat abans de la data de venciment del seu contracte. Per més informació, vegi’s els termes i condicions.

13. Poden accedir a la meva caixa de seguretat la administració pública o les autoritats executives?

No. Només estem obligats a obrir una caixa de seguretat quan se’ns presenta una ordre judicial vàlida.

14. Barcelona Vaults es queda una còpia de la meva clau?

No. Li farem entrega de l’única clau existent de la seva caixa forta.

15. Què passa amb la meva caixa de seguretat si jo moro?

Si no hi ha cap “persona designada” al seu compte al moment de la seva mort, llavors preval el procés legal normal. Un cop s’ha atorgat testament i s’han adjudicat els béns, l’executor testamentari podrà tenir accés a la caixa de seguretat. La persona que notifiqui la seva mort haurà d’aportar a la nostra oficina una còpia certificada del certificat de defunció. Només es permetrà accedir a la caixa de seguretat per motius de valoració de la testamentària. No es poden retirar els béns fins a la presentació de la declaració d’hereus pertinent.

reserve_a_box_ds_red-ca